dilluns, 22 de novembre del 2010

Núvol d'etiquetes

Això que veiem a continuació és un núvol de paraules o també dit núvol d'etiquetes que segons la definició de la Viquipèdia és:

Un núvol de paraules (tag cloud o word cloud en anglès) és una mena de semàntica condensada d'un document en la qual els conceptes claus són representats en mides de font diferents, sent aquells més grans els més freqüentment consultats. S'utilitzen bàsicament per destacar la seva importància en els directoris o llocs web. És possible classificar les paraules per ordre alfabètic, per popularitat o per representació dins el lloc.
Si feu clic sobre els exemples de sota o sobre l'enllaç següent entrareu al programa Wordle que us permet fer aquests núvols de paraules. El programa diu que Wordle és una joguina per a generar "núvols de paraules" del text que vostè proporciona. Els núvols donen més importància a les paraules que apareixen més freqüentment en el text d'origen. Podeu modificar els seus núvols amb diferents fonts, dissenys i combinacions de colors. Les imatges que crea amb Wordle són seves per utilitzar com vulguis. Vostè pot imprimir-les o guardar-les en la galeria Wordle per compartir amb els teus amics.

Wordle: TAC

Wordle: El pa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada