dimecres, 29 de setembre del 2010

Benvingudes i benvinguts

Hola companyes i companys. La intenció d'aquest bloc és la de generar un espai virtual on ens poguem comunicar, plantejar dubtes, propostes, troballes, recursos, notícies, vídeos, fotos, etc. el grup de formació o d'altres mestres interessats.
M'agradaria començar, abans de res, amb un petit vídeo molt significatiu. El mirem i després parlem en la propera entrada o post. D'acord?



Si voleu afegir algun comentari, endavant!. D'això es tracta. Una abraçada, ànims i "vamos a ello".

5 comentaris:

  1. De cada imatge se'n pot fer una reflexió. De fet al principi em sembla bastant tendenciós, cap al final intenta reconciliar-se amb els que no estiguin convençuts totalment. Es per parlar-ne, jo no estic del tot d'acord.
    Lali

    ResponElimina
  2. Sembla que per posar comentaris (entre les diferents opcions)cal tenir compte al gmail del Google.

    ResponElimina
  3. El títol ja deixa molt clar lo que vol transmetre aquest vídeo, és a dir, que per moltes noves tecnologies que arribin i que doni la sensació que lo que es feia antigament no servia, no és cert. Tant lo vell com lo nou és igual d'important i per tant no ens hem d'oblidar d'allò que ens funcionava, però tampoc hem de desaprofitar les diferents opcions que ens van arribant en el futur.

    ResponElimina
  4. Em sembla bastant clar: res és bo o dolent d'entrada. Tot pot ser complementari si contribueix, ni que sigui tan sols una miqueta, a allò tan poc concret, fràgil, canviant i fascinant que alguns anomenen educació, altres ensenyament i que també podria dir-se, simplement, viure.

    ResponElimina
  5. El missatge que ens arriba mirant aquest vídeo és que mai es pot deixar de costat el "sentir" i les vivències que suposen el "conviure" amb les persones.
    D'altra banda, les noves tecnologies ens faciliten sortir del nostre món quotidià i conèixer noves situacions, llocs o persones que probablement no tindríem a l'abast.

    Paca, Mari Carmen, Alex

    ResponElimina